asta lærkevej
banner
previous arrow
next arrow

Asta Lærkevej, 1. sal

Omsorg og rummelighed

Asta Lærkevej, 1. sal, henvender sig til unge og voksne, der har behov for støtte i hverdagen – det kan for eksempel (ikke nødvendigvis) skyldes diagnoser inden for autismespektret. Brugerne har behov for struktur og forudsigelighed for at kunne trives og udfolde potentialer.

Nogle har brug for, at sociale aktiviteter foregår i mindre grupper, andres behov er en mere eller mindre skærmet enhed.

På Lærkevej tager vi altid udgangspunkt i individuelle behov, kompetencer, interesser og udfordringer og tilrettelægger en hverdag og en ugeplan, der passer den enkelte. Vi tilbyder daglige ture ud af huset.

Vores mål er, at alle skal leve et så rigt liv som muligt – og et rigt liv er bestemt ikke “one size fits all”. Vi ønsker, at støtte den enkelte i at være præcis det menneske, de er – vi har en anerkendende tilgang til brugernes måde at være i – og opleve verden på, og vi ved, at det som giver mening for mig ikke nødvendigvis har værdi for dig.

Vi er ambitiøse og vil gerne udfordre, da vi tror på, at læring er en livslang proces. Vi har erfaring for, at man ofte præsterer over forventning, når man mødes af den rette pædagogik. Samtidig er vi opmærksomme på, at for høje målsætninger og krav skaber stress, og at målsætninger kan justeres både den ene og den anden vej.

Huset

Vi bor i rummelige lokaler på Lærkevej. Her er blandt andet sanserum, køkken samt såvel forskellige grupperum, som individuelt indrettede værelser.

De fysiske rammer på Lærkevejs 1. sal giver mulighed for både skærmede enheder og mere åbne funktionsopdelte rum. Her er god mulighed for indflydelse også på de fysiske rammer eftersom vi indretter os, og løbende justerer, i dialog med brugernes interesser og behov.

Sammen med stuen har vi et stort hyggeligt gårdareal med gynge, sandkasse og blomsterkasser.

Vi er flittige brugere af foreningen Astas Venners rickshaws og sofacykler.

Godt at vide

Daglig åbningstid:

mandag kl. 8 – 14
tirsdag-fredag kl. 8 – 15

Praktisk:

Vi sørger for organisering af kørsel
Frokost: medbring madpakke – med mindre andet er aftalt

Lukkedage i 2024:

Fredag den 26. april (pædagogisk temadag)
Onsdag den 1. maj
Fredag den 10. maj (dagen efter Kristi Himmelfart)
Onsdag den 5. juni
Ferielukket: uge 29
Fredag den 27. september (pædagogisk temadag)
Jul og nytår: mandag den 23. dec – onsdag den 1. januar (begge dage inklusiv)

Til sagsbehandlere:

Takst pr dag findes på tilbudsportalen
Ti borgere er tilknyttet tilbuddet.