Asta Fondens ledergruppe

Drømmeholdet

Asta Fondens ledergruppe består af centerchef, Poul Anthonsen, tværgående leder Mille Nordstrand (Mille fungerer endvidere som konstitueret afdelingsleder i Asta Klædemålet). I foråret 2022 har vi konstitueret Louise Larsen som afdelingsleder i Asta Lærkevej, og endelig har vi per 1. juni 2022 budt Henrik Andersen velkommen som afdelingsleder i Asta Borgervænget og Asta Søndre Fasanvej.

Poul Anthonsen

Centerchef

en præsentation af centerchefen er på vej

Mille Nordstrand Hindborg

Tværgående faglig leder
Afdelingsleder Asta Klædemålet

Jeg blev ansat på Dagtilbuddet Søndre Fasanvej tilbage i 2002 og arbejdede også kortvarigt på Strødammen (nu Klædemålet). I 2012 blev jeg udviklingskonsulent i centret, og i forbindelse med Asta Fondens tilblivelse er jeg blevet leder af de opgaver, der går på tværs i fonden. Derudover holder jeg af min base på Klædemålet, hvor jeg pt er konstitueret afdelingsleder.

Jeg plejer at sige, at jeg er 3. generationspædagog. Min morfar var leder af Drengehjemmet Sølager, og min mor er også pædagog. Jeg har arbejdet på handicapområdet i alle de 25 år, jeg har været uddannet.

Mine opgaver som leder, er at understøtte medarbejderne i at løse deres arbejdsopgaver, så vi lever op til de krav, vi skal. Det fører mig ofte til møder og arbejdsgrupper, hvor jeg altid søger den løsning, der skaber bedst mulige vilkår for både medarbejdere og borgere.

Det motiverer mig at være i kontakt med borgere, som er glade og trygge hos os, og hvor jeg kan se, høre og mærke, at vi gør en forskel i borgerens hverdag og liv.

Privat bor jeg i Vanløse, men har en forkærlighed for Bornholm. Jeg er gift og har 2 piger på 12 og 16. Jeg går for at være en nørd, der ved lidt om al mulig (halvunødvendig) viden. Jeg er vild med serier, og hvis jeg skulle være en karakter fra Matador, var det Kathrine Larsen.

Louise Larsen

Afdelingsleder Asta Lærkevej

Jeg har læst historie og dansk på Københavns Universitetet. Er uddannet NLP- og HR-coach og Enneagram træner. Jeg arbejdede i en årrække i en større dansk televirksomhed og forelskede mig derefter i specialpædagogikken – her har mit hjerte ligget de sidste 15 år. 

For mig er arbejdet med Asta Fondens borgere og personale det fineste job i verden. Det er i min verden utrolig meningsfuldt at være med til at skabe rammerne for, at sårbare mennesker kan få gode dage, som tilsammen kan blive til et godt liv. Det er vigtigt for mig, at mit arbejde er gennemsyret af tydelighed, ordentlighed og hjertelighed.   

Jeg bor ved Hareskoven med min mand og to drenge. Jeg sætter pris på lækker mad og drikke og på at være omgivet af gode mennesker og masser af liv og hjerte. Jeg er stor fan af sort humor og alt, hvad der er morbidt, mystisk og uhyggeligt.  Jeg er en historienørd og kan ikke leve uden bøger. Jeg elsker natur, og alt hvad der er grønt og blomstrer. Jeg lader op ved at være alene eller vandre (langt) med min gode veninde, med hvem jeg også har skabt vandrefællesskabet Womens Hiking Club for 9000 kvinder.  

Henrik Andersen

Afdelingsleder Asta Borgervænget og Søndre Fasanvej

Jeg er pædagogisk uddannet, har arbejdet med unge kriminelle, psykiatri, misbrug og borgere med forskellige udfordringer herunder nogle med senhjerneskade. Jeg er stærkt motiveret af, at borgere med forskellige handicaps og udfordringer skal have et værdigt liv med de samme rettigheder, som andre borgere i dette samfund. Jeg brænder for ordentlighed og for at gøre en forskel!

Jeg er meget glad for at blive matchet med Asta Fonden, da jeg klart fornemmer et værdifællesskab og et fælles ønske om at understøtte borgerne i at leve et så værdigt og respektfuldt liv, som det nu er muligt.

Privat har jeg 2 piger på 17 og 22, er lige flyttet til Søborg, er nyhedsjunkie, finder glæde ved ægthed og elsker at grine… Fun fact, jeg er relativ passioneret vin og Manchester United fan!