Mille er den nye centerchef

Da Poul Anthonsen som bekendt er gået på pension med udgangen af februar 2024, er vores egen Mille Nordstrand Hindborg klar til at tage roret. Et enigt ansættelsesudvalg har efter en ansættelsesproces peget på Mille til opgaven, og hun har takket Ja:

Jeg glæder mig til fortsat at finde de gode løsninger, der gør, at borgerne får den bedst mulige hverdag.

Min opgave som centerchef er i første omgang, at vi kommer godt i havn med de ændringer, der har været i de seneste år. Vi er blevet fondsdannet, flyttet, sammenlagt og af de 5 ledere, der var ansat i 2021, er der nu ingen tilbage. Vi skal blive ved med at have den attraktive arbejdsplads i fokus i form af medarbejderudvikling og godt arbejdsmiljø. Alt sammen er vigtige forhold for at skabe de bedst mulige rammer for de mennesker der kommer i vores tilbud.

Mille vil med tiden indtage base i kontoret på administrationsgangen på Lærkevej – men indtil der er fundet en ny afdelingsleder til Asta Klædemålet, vil hun fortsat være at finde der tre dage om ugen.

Stort tillykke!